LEHDISTÖTIEDOTE
19. tammikuuta 2005

RUKKA SMART RIDER'S OUTFIT KOVAAN TESTIIN
Jussi Väisänen yksin moottoripyörällä Pohjois-Amerikan ympäri

Rukka Smart Rider's Outfit on valittu ajopuvuksi Jussi Väisäsen yksin ajamalle moottoripyörämatkalle Pohjois-Amerikan ympäri. Huippumoderni ajoasu yhdessä Rukan teknisten alusvaatteiden ja lisävarusteiden kanssa on suunniteltu toimimaan erittäin vaihtelevissa olosuhteisissa, suojaten Väisästä Teksasin lämmöstä aina Alaskan rannikon viileyteen asti. Toimivan asukokonaisuuden täydentää Daytona-ajosaappaat sekä Schuberth-kypärä.

Yhdysvalloissa seitsemän vuotta asuneen Väisäsen tarkoituksena on tutustua huhtikuussa 2005 alkavan matkan aikana laajasti Pohjois-Amerikan ihmisiin ja moottoripyöräkulttuuriin. Paikallisten motoristien avustuksella Väisänen kiertää niin parhaita mutkareittejä, kulttinähtävyyksiä kuin tunnetuimpia kokoontumisajojakin. Kolme kuukautta kestävästä, 27.000 kilometrin seikkailusta kuvataan kattavasti materiaalia myöhemmin julkaistavaa DVD:tä varten.

Yhteistyökumppaneina matkalla toimii Rukka, Nokia, Tokimoto, FRWD Technologies, Halti sekä Daytona. Matkan valmisteluja ja kulkua voi seurata Nokia Lifeblog -sovelluksen avulla toteutetusta verkkopäiväkirjasta. Kuvia, videoita ja viestejä tallentava Nokia Lifeblog mahdollistaa kamerapuhelimen avulla Väisäsen päivittäiset kuulumiset ja ajatukset tien päältä, ja ovat lähes reaaliajassa nähtävissä osoitteesta www.touring-life.com .


Tiedotus ja lehdistökuvat
Jani Rosti / Mediakuva
+358 (0)44 383 8763
[email protected]

Jussi Väisänen
+358 (0)40 541 0584*
[email protected]
(*Aikavyöhyke GMT-6)


Matkan yhteistyökumppanit:
Rukka Smart Rider's Outfit: www.rukka.com / www.smartrider.com
Nokia Lifeblog: www.nokia.com/lifeblog
Schuberth -kypärät ja Autocom -kypäräpuhelimet: www.tokimoto.fi
FRWD -urheilusuorituksen tallentimet: www.frwd.com
Halti -retkeilyvarusteet: www.halti.fi
Daytona -ajosaappaat: tiedustelut www.rukka.com

 

Matkan julkaisuvapaat lehdistökuvat:
täältä