« Grand Canyon - Las Vegas | Pääsivu | On the Road Again »

torstai, lokakuu 08, 2009

Kommentit

Leena R

Aavemaisen IHANIA kuvia ja oikeita ihmisiä. Turvallista kotimatkaa. t. leena ja seppo

Riitta Rekola

Mukavaa on ollut seurata teidan matkantekoanne. Hienot on ollut maisemat! Terveisia Katrille ja TT:lle toivottaa Riitta, Hene ja Minka

Pete the brother

Ai ai, komeet on maisemat siellä edelleen!
Onneksi Jussilla oli Death Valleyn kuvissa taas reissulaisia kuvissa - muuten olis hätäsimmät saattaneet alkaa eppäillä josko tuuli olis ne nakannut sinne kanjoniin ja täällä meediassa olis vaan peitelty totuutta. Noh, epäilyt on näköjään turhia. Siellä on Kuolemanlaaksossa kiva lämmitellä luita vilpoisen Kanjonin retken päätteeks. Vähän niinku saunaan pääsis avantouinnin jälkeen, vai kuinka? Vaikka muistaakseni se Death Valleyn pätkä kyllä muistutti enempi hiustenkuivaajassa ajelua kuin saunaa. Vaan samapa tuo - hiki varmaan virtasi, eikä pykkimuijilta siellä BadWaterin "rannalla" puuttunut pyykistä muu kuin vesi ;)

Tampereen "kärryporukalta" kovasti terveisiä Jussille ja Niinalle. Niinalla on niin komee rotsi, että melkein toivotaan, notta loppumatkasta olis taas sen verta vilpoisempaa, että sitä tarkenee taas pitää päällä :) Täällä kaikki R niinkö roger, vaikka ulkona onkin +3C ja viikonloppuna pakkasta.

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.